månadsarkiv: oktober 2016

Tips för att hjälpa fötterna känns bättre i höga klackar

Alla kvinnor har upplevt att hitta den perfekta, fantastiska ser hög klack skor. Vi håller den i våra händer och dröm om de outfits som vi skulle bära den med. Håller denna högklackade pärla i våra händer, känner vi som en ny, fantastisk version av oss själva. Men vi har alla också upplevt bära dessa skor som vi trodde skulle förändra våra liv bara för att upptäcka torterade vånda de ger våra fötter.

Höga Klackar

Problem med höga klackar som inte riktigt passar dina fötter allt från enkla problem som bunions, liktornar och förhårdnader till mer allvarliga farhågor som att olidlig smärta i trampdynan som bara verkar bli värre.

Ändå de flesta kvinnor inte vill ge upp glamorös look höga klackar – även med torterade fötter. Vad är svaret? Läkare rekommenderar att ta några enkla försiktighetsåtgärder som hjälper dig att undvika många högklackade problem. Du kommer också att göra den tid du spenderar på den perfekta par klackar så mycket trevligare. Precis som det ska vara.

Först hitta den bästa åtsittande hög klack möjligt. Även om detta verkar vara en no-brainer, fråga dig själv denna fråga. Hur många par höga klackar ni äger som orsakar fötterna att glida till fronten, lämnar en lucka bakom hälen? Klackar som inte passar ordentligt orsakar den främre delen av foten att klämma fram. Detta skapar onödig press och smärta på tårna. För att undvika detta, bara leta efter smala klackar med en tät, men inte för hårt, passar att rätta till problemet.

Höga Klackar

Kom ihåg att dämpa dina fötter. När allt kommer omkring, inte de förtjänar lite speciell behandling eftersom de är vad du tillbringar större delen av dagen som står på? En fullständig sko insats kan hjälpa, men att investera i silikon metatarsal kuddar kan hjälpa ännu fler att lindra smärta i trampdynan. Detta är särskilt användbart om din dagliga rutin kräver att du stå eller vara promenader i hälarna under en lång tid. Silikonkuddar är utformade för att absorbera alla extra chock som normalt skulle bygga upp i dina fötter och ben. Du bör också ha en tjockare klack för bättre balans och stabilitet. Genom att ge dig själv en bättre plattform för balans, kan trycket lindras genom lika fördela vikten på foten. På detta sätt är ingen del av foten som bär bördan av trycket och foten är mindre benägna att utveckla smärtsamma problemområden.

Också, märker ”lutning” eller ”pitch” av skons häl. Vissa 4-tums klackar kommer att sjunka rakt ned till flak av skon och andra kommer att ha en mer gradvis lutning. En svag lutning kan hjälpa till att lindra viss smärta i trampdynan och vara lättare på bågen.

Slutligen, inte underskatta ett par väl utrustade med öppen tå höga klackar. Öppen tå klackar kan bidra till att minska trycket på liktornar och förhårdnader. Först lösa det problem som orsakar liktornar och förhårdnader, men under tiden, väljer öppen tå klackar för att ta bort trycket på inflammerade området.

Med hjälp av dessa få tips och försiktighetsåtgärder, kan du verkligen älskar dina höga klackar för deras utseende samt deras passform. Vilken perfekt relation!