månadsarkiv: augusti 2016

Hur man hittar jeans som passar perfekt

Vissa människor verkar ha en knack för att hitta bra passande jeans. De kan gå in i en butik, plocka upp ett par utanför rack, prova dem och hitta de passar perfekt. De flesta människor är inte så lycklig. Att hitta den perfekta passande par kvinnors jeans eller mäns jeans kan vara en process av försök och misstag som kan testa någons tålamod. Att skära ner på den tid det tar att hitta den perfekta par kvinnors jeans eller mäns jeans här är några tips att tänka på nästa gång du går och handlar för jeans:

Jeans
Andra gissa din storlek

När du hittar ett par av mäns jeans eller kvinnors jeans i storlek som du normalt slitage i byxorna ta ett par som är en storlek mindre och ett par som är en storlek större. Försök på alla tre att ta reda på var du faller i just det företagets storleks kostnad. Varje företag storlekar sina jeans annorlunda så det är verkligen viktigt att prova par i flera storlekar för att ta reda på vilket som passar dig bäst.

Test för passform

Jeans är inte byxor som du bär att stå stilla, så bara för att de är bekväma när du står still betyder inte att de kommer att förbli så. När du försöker mäns jeans eller kvinnors jeans på i butiken promenad runt i butiken, sitta ned, böja sig, göra alla de saker som du skulle göra normalt i jeans att ta reda på om dessa jeans är bekväma. Du kan också tala om hur mycket de sannolikt kommer att sträcka genom att ge dem en aktivitetstest inne i butiken.

JeansLita på dina vänner

Ta alltid med en vän eller två med dig när du går jeans shopping. Lita på sina åsikter. Dina vänner inte vill att du ska genera själv, så att de inte kommer att låta du köper jeans som inte ser bra ut på dig. För kvinnor kan det betyda jeans som är för låg, för hårt, eller klippa din kropp på ett föga smickrande sätt. För killar kan det betyda jeans som är för kort eller för hårt genom höfterna och grenen. Dina vänner kan se saker som du inte kan, så lyssna på dem.

Prova på flera märken

Kvinnors jeans och mäns jeans varierar vilt från märke till märke. Denim företag gör jeans på mycket olika sätt, så det är en bra idé att prova jeans från flera olika märken att hitta en som verkligen passar din kropp som en handske. Rätt par jeans kan få dig att se fantastisk. De felaktiga kan få dig att se hemsk. Prova på åtminstone tre olika märken av jeans, så att du vet hur du ser ut i olika märken.