månadsarkiv: juni 2016

Ser bra ut i Calvin Klein underkläder

Varumärket som först konstaterat att inre slitage kan vara på modet och är fortfarande varmt och Calvin Klein underkläder är fortfarande varumärket att bära.

Calvin Klein underkläder

Calvin Klein är det enda varumärke som kan krediteras med popularisera hela idén att underkläder kan också vara mode uttalande och det enda hand spark började trenden mot alla stora modemärken och alla större modedesigner värd sitt salt har sin egen signatur linje av under slitage för båda könen. Det är en av de största marknadsföring och reklam kupper i modebranschen och en som har hållit Calvin Klein underkläder varumärke före alla sina konkurrenter, av vilka några är varumärken precis lika omtalade och premie som själv. Men i dag är det fortfarande underkläder varumärke ses.

Calvin Klein underkläder varumärke är mycket äldre än de flesta människor tycker att det är. Även om de flesta människor, inklusive en hel del modekritiker och industri insiders tror att det var i nitton hundra och nittiotalet som först gjort underkläder en designer produkt, var det faktiskt ett decennium tidigare i nittonhundra 82 att det lanserade sin första raden i designer underkläder. Denna linje var bara för män men efterfrågan var så stark från kvinnor samt att bara ett år senare i nittonhundra och 83 inledde en separat rad av underkläder som riktar sig till kvinnor.

Calvin Klein UnderkläderIdag nästan tre decennier senare, är Calvin Klein raden av underkläder nu en separat och distinkt enhet från den huvudsakliga Calvin Klein sortiment och det är världens största designer underkläder företag. En aspekt som förmodligen har hållit varumärket främst i medvetandet hos nästan varje konsument som någonsin har tänkt på att köpa designer underkläder för sig är några av de mest ikoniska och ibland vågad reklam som världen någonsin har sett. Det varumärke var ansvarig för några av de mest vågade och ikoniska reklam på åttiotalet som innehöll några av de bästa modellerna av decenniet och upptäckte en hel del nya talanger som blev känd helt enkelt på grund av deras ansikten som presenteras i annonser och kampanjer för detta märke.

Idag Calvin Klein Underwear reklam ses av uppskattningsvis nittio åtta miljoner människor i över tjugo en länder runt om i världen och detta är anledningen till att det är fortfarande nummer ett märke av designer underkläder.

Save